Mitt nya favoritställe!

Hejsan! Varmt välkommen hit till min blogg. Här idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva lite kort om någonting som jag vet med mig att rätt så många av er har hört av er till mig om och det handlar ju nämligen om det här med vart man kan äta riktigt god sushi till lunch här i Stenungsund. Eftersom att jag vet att många av er faktiskt följer min blogg på grund av att jag befinner mig i Stenungsund och även väldigt ofta skriver om restauranger som jag tycker är värda att uppmärksamma, så kände jag helt enkelt att det skulle vara värt att dela med mig av den här restaurangen och cateringfirman som just då alltså erbjuder riktigt god sushi.

Det här är utan tvekan mitt nya favoritställe att äta sushi på och jag har nu börjat äta sushi mycket mer än vad gjorde innan, vilket både är bra och dåligt. Hur som helst så tycker jag absolut att det är värt för er att kika på ifall det nu är så att ni antingen är i behov av att anlita en cateringfirma eller att gå till en riktigt trevlig restaurang där ni kan äta god och fräsch sushi. Nu så ska jag dock försöka att inte tjata på så himla mycket mer, men däremot så ska jag passa på att ta och lägga in en länk som jag tror att ni kommer att kunna dra nytta av ifall ni skulle vilja veta lite mer om YouMe Sushi Cafe och deras mat och service. Jag tycker personligen att de är oerhört duktiga när det kommer till det som de sysslar med och därför så vet jag att ni inte skulle ångra er ifall ni valde att vända er till just dem! Ha nu en riktigt trevlig fortsatt vecka, så hörs vi ju säkerligen snart av igen!