Fotvård i Trosa för ömma fötter

God dag kära vänner och välkomna till ett nytt inlägg denna härliga onsdag. Idag är jag ledig från jobbet och min lediga tid har jag utnyttjat med att ta hand om mina fötter och gå på fotvård i Trosa hos Top Ti To. Detta är något jag gör då och då och jag tycker att det är väldigt bra för att mina fötter ska må som de förtjänar.

Jag jobbar på kontor och det tycker jag om väldigt mycket. Idag har mitt jobb stängt på grund av ett väldigt viktigt möte för mina chefer och de skulle ha detta möte på kontoret och då lät de oss ha ledigt en dag. Jag sitter ned hela dagarna på kontoret men när jag har min lediga tid är jag ute och går i skogen mycket. Det kan bli upp mot fyra timmar om dagen. Min hund som jag dessutom äger behöver mycket rastning och då är det perfekt att jag är ute så mycket. Det tar dock mycket på fötterna så det är därför jag ibland går till Top Ti To för fotvård i Trosa. Efter behandlingen känns det mycket bättre och mina fötter är inte alls lika hårda längre vilket är hur skönt som helst. När man sitter ner på ett kontor hela tiden så använder man inte fötterna och det är därför jag tror att mina fötter slits ut så snabbt när jag är ute och går på kvällarna. Även fast jag inte går regelbundet och fixar mina fötter så går jag alltid till Top Ti To som håller på med fotvård i Trosa eftersom jag alltid blir så bra omhändertagen hos henne. Nu ska jag fortsätta dagen med att vara ute med min hund så vi hörs om två dagar.