Ett riktigt trevligt café!

Hej igen, alla mina fina läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni dessutom har kunnat ladda batterierna under helgen som var. Här i mitt inlägg idag så ville jag ta och dela med mig av ett visst cafe vid namn Café Kröngården, vilket verkligen är någonting som många av er läsare har hört av er hit angående under den senaste tiden. Som många av er redan har förstått så skriver jag ju väldigt ofta här på bloggen om min vardag och det blir ju verkligen ofta som jag även nämner att jag faktiskt då är och fikar.

Nyligen så upptäckte jag ju ett cafe här i Vimmerby som jag verkligen har fastnat för och därför så tänkte jag helt enkelt att jag därför skulle ta och passa på att dela med mig av det till er alla här idag eftersom att det ändå var så många som verkade vara intresserade av att finna ett nytt och bra fik. Som sagt så heter dem alltså Café Kröngården och jag tycker absolut att det här är ett cafe som man bör prova på att gå till ifall man tycker om god fika och även om man faktiskt är i behov av ljudutrustning. Jag vet nämligen att det är någonting som man kan finna där hur som helst och varför inte slå två flugor i en smäll liksom! Hur som helst så hoppas jag att det här kommer att vara ett tips som ni kan dra nytta av och att jag har gett information här idag som kommer att kunna vara behjälplig för många av er. Jag vet ju faktiskt att det är en hel del av er läsare som också befinner er här omkring och i Hultsfred med omnejd och därför så tror jag faktiskt att det kommer att kunna vara just det!